Om Willemoes Gruppen Bæverne Ulvene Juniorne Troppen Seniorne

Seniortroppen 9. klasse til 17 år (ca. 15-17 år)

Seniorspejderne er de ældste i Willemoes Troppen (de 11 til 17 årige), hvori de fungere som patrulje-leder/assistenter (fremover forkortet PL/PA). De kan også vælge at blive flokmedhjælpere i Willemoes Flokken.
Willemoes Troppen er delt op i patruljer på ca. 6 (4-8) spejdere I øjeblikket er der kun tropsspejdere nok til en patrulje - Stifinderne

Besøg Stifindernes digitale Patruljerum

Er der nok PL/PA'er og/eller spejdere på mellem 15 og 17 år oprettes der stabs-/senior-patruljer

I en årrække havde vi en kombineret senior-/roverklan ved navn Polaris for de 15-23-årige. Se mere om Polaris Klannen og dens patruljer

Sorry, your browser does not support inline SVG. Jeg er spejder af hjertet
    Seniorspejdere:
  • Skaber venskaber både nationalt og internationalt
  • Laver gourmetmad over bål
  • Rejser ud i verden
  • Laver storpionering
  • Laver sjove og udfordrende aktiviteter
  • Spejderliv er personlig udvikling gennem friluftsliv

Willemoes Troppens lederstab:
Peter (Tropleder) 📞 23 82 65 22
Klaus (Tropassistent)

Se Willemoes Troppens Program

Polaris Klannen
Fra ca. 1983 til midten af 90'erne havde vi en senior-/roverklan ved navn Polaris. Klannen er opkaldt efter Nordstjernen, der i over tusind år er blevet brugt som vejviser. Navnet Polaris blev valgt, da folk i århundreder har kigget op på Polar-stjernen og brugt den som guide, ligesom de andre enheder i Willemoes Gruppen ser op til de erfarne spejdere i klannen. I de ca. 10 år klannen var aktiv - afholdt den en årlig overlevelsestur "Den barske" for alle senior-/rover-patruljer på Fyn. Var på fjeldvandring i Norge, kanoture og meget andet.

Sirius-Patruljen
Sirius (Hundestjernen) er den mest lysstærke stjerne på himlen. Patruljen er ligesom klannen opkaldt efter en af de klareste stjerner på himlen. Sirius er samtidig også navnet på den militære elite patrulje udstationeret på Nordøstgrønland. Patruljen er ligesom sin militære navnebror Willemoes Gruppens elite-enhed!

Saturn-Patuljen
Patruljen er ligesom klannen opkaldt efter et legme fra himmelrummet. Saturn er den mest specielle planet i vores solsystem med de karakteristiske ringe.

Klannen og patruljernes logo: De har alle Dannebrog som baggrund, da klannen og patruljerne rejser ud i verden. Et blåt våbenskjold med en 10-armet stjerne, der symbolisere Polar-stjernen fra det kolde nord. De to patruljer har desuden en sort silhuet af henholdsvis en hundepatrulje (Sirius) og af Saturn.