Om Willemoes Gruppen Bæverne Ulvene Juniorne Troppen Seniorne

Spejdertroppen 6. til 8. klasse (ca. 12-15 år)

Tropsspejderne er grundstammen i Willemoes Troppen (de 12 til 17 årige), hvor de ældste (seniorspejderne 15-17 år) fungere som patrulje-leder/assistenter (fremover forkortet PL/PA) Er der ikke nok spejdere på mellem 15 og 17 år, kan PL/PA også være ca. 13-14 år.
Willemoes Troppen er delt op i patruljer på ca. 6 (4-8) spejdere I øjeblikket er der kun tropsspejdere nok til en patrulje - Stifinderne

Besøg Stifindernes digitale Patruljerum

Sorry, your browser does not support inline SVG. Jeg er spejder af hjertet
Tropråbet:
Assens Assens Willemoes Trop
Hold ud - hold ud giv aldrig op
Her ved Lillebælts favre kyst
- går vi muntert frem til dyst
Heja heja heja

Willemoes Troppens lederstab:
Peter (Tropleder) 📞 23 82 65 22
Klaus (Tropassistent)

Se Willemoes Troppens Program

Patruljeråbet:
Stifinder Stifinder skovens børn
- er parat til hver en tørn
Er parat til sejr at gå
Stifinder altid målet nå
Stifinder

Patruljefarve:            

Stifindernes Patruljerum.

Er du til sjove og seje aktiviteter? Kan du li’ gode kammerater og fællesskab? Kunne du tænke dig at komme med i Stifinderpatruljen og opleve: Naturen, sjove weekendture og store sommerlejre i telt?

Stifinderne er Willemoes Gruppens ældste patruljenavn, der stadig er aktivt. Når der er tropsspejdere nok til minimum to patruljer, så er Stifinderne som regel en af patruljerne.

Patruljen er inspireret af de nordamerikanske indianere, hvilket fremgår af patruljens symboler, logo på standeren og patruljerummets indretning. Patruljen har igennem årerne haft op til flere dekorative totempæle. Som en af Troppens ældste patruljer, har de også mange vinderskjold på den gamle stander for vundne turneringer.